Translate

четвъртък, 20 февруари 2014 г.

нудълс с пилешко и зеленчуци

Тази рецепта реших да съхраня тук,защото имам само снимки от преди година.
Реших да изкарам снимките от архива и да си припомня рецептата.
Скоро мисля отново да приготвя нудълс ,защото се получава много вкусен.
Ето и как изглежда моята вариант на нудълс с пиле и зеленчуци.


Продукти:

1 пакет нудълс
2 моркова
2 чушки
5-6 гъби печурки
1 глава лук
200 гр.пилешки гърди
1 тиквичка
соев сос( не посочвам количество ,сложете по ваш вкус )
кашкавал

Приготвяне:


Първо сварете нудълса по указанията на опаковката.
Зеленчуците нарежете на тънки ивици,може да използвате белачка за краставици така ще станат равномерни всички лентички.
В дълбок тиган,аз използвам уок ,сложете мазнина и запържете зеленчуцитепри тях сложете и пилешкото месо.
Гответе до готовност на месото и зеленчуците.
Накрая добавете нудълите и сооевия сос.
Разбъркайте и гответе няколко минути .


Преди да сервирате настържете кашкавал.
                                                                                Стават много вкусни .