Translate

неделя, 30 август 2015 г.

Миш - маш без домати


Обожавам печени червени чушки на огън ...
Имат неповторим аромат и вкус...
Имах под ръка такива чушки и реших да приготвя тази вкусотия !


Едва ли има човек, който да не знае как се приготвя миш-маш , но тук по-скоро наблягам на идеята за приготвянето му ...
Аз добавих малко пушен бекон ,за да се получи още по-вкусно !


Ето продуктите :

2-3 яйца
500 гр. печени чушки 
50 -70 гр. сирене
20 гр. пушеното топено сирене
2 скилидки чесън
20-30 гр. пушен бекон
чубрица
олио

Приготвяне :


В дълбок тиган сложете олиото,когато се сгорещи сложете ситно нарязания бекон ,трябва да се запържи до златисто...
Нарежете чушките и ги сложете и тях в тигана.
Запържете ги за около 5-10 минути, сложете топеното сирене и бялото сирене и бъркайте.
Разбийте яйцата и накрая ги изсипете при чушките в тигана, разбъркайте сместа и спрете котлона.
Настържете чесъна и поръсете с чубрица.