Translate

неделя, 30 август 2015 г.

Миш - маш без домати


Обожавам печени червени чушки на огън.
Имат неповторим аромат и вкус.
Имах под ръка такива чушки и реших да приготвя тази вкусотия!


Едва ли има човек, който да не знае как се приготвя миш-маш, но тук по-скоро наблягам на идеята за приготвянето му.
Аз добавих малко пушен бекон, за да се получи още по-вкусно.


Ето продуктите :

2-3 яйца
500 гр. печени чушки 
50 -70 гр. сирене
20 гр. пушеното топено сирене
2 скилидки чесън
20-30 гр. пушен бекон
чубрица
олио

Приготвяне :


В дълбок тиган сложете олиото, когато се сгорещи сложете ситно нарязания бекон, трябва да се запържи до златисто.
Нарежете чушките и ги сложете и тях в тигана.
Запържете ги за около 5-10 минути, сложете топеното сирене и бялото сирене и бъркайте.
Разбийте яйцата и накрая ги изсипете при чушките в тигана, разбъркайте сместа и спрете котлона.
Настържете чесъна и поръсете с чубрица.


Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...