Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

Дип от патладжан


Представете си изпечен патладжан на огън, опушен от дима му.
Неподправен аромат, който придава на храната неповторим вкус.
Този дип носи аромата на печен на жар патладжан, наситен вкус на чесън и майонеза за завършек.


Перфектна разядка или салатка, вие ще решите как да го консумирате.


Ето и продуктите :

2 - 3 бр. изпечени патладжани 
2 -3 бр. скилидки чесън
3-4 стръка магданоз
60 гр. майонеза
сол на вкус
сока на половин лимон
черен пипер


Нарежете на ситно патладжаните.
Настържете чесъна на ситно ренде.
Накълцайте магданоза на ситно.
Добавете сока, подправките и майонезата и разбъркайте.
Опитайте и сервирайте.


Както написах в началото аромата на изпечени на огън зеленчуци е неповторим.


Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !