Translate

сряда, 23 септември 2015 г.

Дип от патладжан


Представете си изпечен патладжан на огън , опушен от дима му...
Неподправен аромат ,които придава на храната неповторим вкус...
Този дип носи аромата на печен на жар патладжан , наситен вкус и аромат на чесън и майонеза за завършек.


Перфектна разядка или салатка , вие ще решите как да го консумирате.


Ето и продуктите :

2 - 3 бр. изпечени патладжани 
2 -3 бр. скилидки чесън
3-4 стръка магданоз
60 гр. майонеза
сол на вкус
сока на половин лимон
черен пипер


Нарежете на ситно патладжаните.
Настържете чесъна на ситно ренде.
Накълцайте магданоза на ситно.
Добавете сока ,подправките и майонезата и разбъркайте.
Опитайте и сервирайте !


Както написах в началото аромата на изпечени на огън зеленчуци е неподправен и неповторим.