Translate

събота, 5 септември 2015 г.

Баница - пица на руло


След супер хитовата рецепта за Баница - пица , реших да приготвя втори вид .
Така ще имате избор според продуктите и желанието ви , дали да е на руло или редена .
И тази се получи върховна !
Приготвих я , оставих я да се охлажда ,отидох по задачи, прибрах се снимах я и до като кажа, че вече може да се яде...
Познайте ?
Останаха едно или две малки парчета...
Голяма вкусотия ...


Имах притеснения , че когато започна да я режа ще се разпадне , но вижте колко добър и завършен вид има !


Вече имам заявка за повторение , защото се хареса многоооо...


Имах няколко вида продукти и според тях я приготвих ...
Вие може да сложите сходни или по ваш вкус , защото тази баница - пица ,може да се приготви с почти всичко , което имате в хладилника  ...


Ето продуктите :

7 броя кори за баница
2 яйца
4 с.л. кисело мляко
100 гр. салам или бекон 
100 гр. кашкавал
100 гр. топено сирене (пушено на щафета )
100 гр. бяло сирене
олио
чубрица 

Приготвяне :


Самата процедура не е сложна , ще ви обясня  подробно как я навих и сглобих.


Така започнете с разбиването на яйцата и киселото мляко.
Настържете салама на едро ренде .
Пригответе продуктите , избройте седем кори за баница и ги отделете.
Оставете си място за работа пред вас с размер на кората за баница.


Така вземете първата кора , сложете малко олио на нея ,не я мажете с друго , а веднага сложете отгоре лист две.
Върху втория лист сложете настърган салам и топено сирене.
Вземете лист три.
Намажете го с лютеница и начупете сирене отгоре.
Сложете лист четери.
Него намажете с яйце и мляко и настържете кашкавал, може да сложите чубрица тук.
Лист пет.
Върху него сложете лютеница и салам,може да сложите кашкавал и топено сирене.
Комбинирайте ги според наличието на продукти.
Лист шест.
Кашкавал ,топено сирене, бяло сирене .
Лист седем не се маже с нищо.
Навийте внимателно.
Прехвърлете рулото в тава ,която е покрита с хартия за печене.
Отгоре сложете останалата смес от яйце и кисело мляко, настържете отгоре кашкавал.
Печете на 200 градуса на вентилатор около 10 минути, след това пуснете долен и горен реотан.
Печете до златист загар на баницата- пица руло.


Изкарайте я от фурната и я оставете да се охлади добре.
Нарежете и сервирайте !
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !