Translate

четвъртък, 19 ноември 2015 г.

Целувки от айсинг


Това е едно практично решение, ако ви остане от белтъчната глазура, която всички наричат айсинг...
Правих Меденки и ми остана айсинг..
Ето как реших да го оползотворя .


Приготвих целувки!
Малки, цветни и вкусни просто любими...


Припомням рецептата за айсинг , като споделям ,че тези целувки са от останалата глазура и количеството им е минимално.

Продукти за айсинг :

1 белтък
щипка сол
200 гр. пудра захар 
1 ванилия

Приготвяне :


В блендер или с миксер започнете да разбивате белтъка и солта, на етапи добавяйте пудрата захар.
Разбивайте до пухкавост и гъста консистенция.
Оцветете глазурата според предпочитаните от вас цветове.
Когато приключите с декорацията на сладките ,сложете остатъка от айсинга в пош .


Пуснете фурната да се затопля , покрийте тава с хартия за печене, подредете целувките с помощта на поша.
Сложете във фурната и след около 4-5 минути изключете фурната и забравете там целувките.
Нека изсъхнат сами във фурната.
Гарантирам, че са много вкусни ...