Translate

сряда, 21 септември 2016 г.

Сочно пиле барбекю със зеленчуци


Днес ще ви представя едно ястие, с което определено ще спестите много от времето си.
Освен, че ще имате време за себе си, след тежък работен ден, но и ще сервирате вкусна вечеря на любимите си хора.


Сигурна съм, че ще харесате това предложение, сочно и идеално овкусено пилешко месо в комбинация от любимите зеленчуци. 
Истинска вкусотия.


За идеалния вкус на ястието, лекотата в приготвянето и идеалния баланс на подправки се доверих на новото предложение на MAGGI®.
MAGGI®, пуснаха на пазара Сочно пиле барбекю и аз не се сдържах да го опитам.
Доволна съм от резултата!


Приготвих нещо като гювеч, но се получи много по-бързо, защото използвах пакета за печене към  Сочно пиле барбекю, добавих зеленчуци, а накрая сервирах с любимата ни доматена салата.


Сигурно се питате, как се приготвя, ето и продуктите или част от тях.


Възползвах се от последните пресни зеленчуци от градината.


Ето и продуктите:

500 гр. Пилешко месо
2 картофа
1 тиквичка
1 голяма глава лук
1 зелена чушка
1 червена чушка
5-6 чери домата
1 морков
MAGGI® малки тайни за сочно пиле барбекю

Приготвяне:


В приготвянето няма нищо сложно, само трябва да почистите и измиете зеленчуците.
Нарежете ги на едри парчета, като за гювеч.
Вземете плика за печене от фикса, сложете в него пилешкото месо и зеленчуците.
След това сложите идеално балансираната подправка за пиле барбекю.
Затворете плика и печете на 200 градуса около 1 час.
Резултата е пленително ароматен и повече от вкусен.


Благодаря на MAGGI®, за предоставената ми възможност да опитам, приготвя и споделя с вас тази вкусотия!


Вече можете да висите и изпълнението на рецептата в този клип.
Благодаря на MAGGI®, че направи видео на рецептата!