Translate

вторник, 4 октомври 2016 г.

Сочно свинско с гъби и картофи


Днес отново ще споделя с вас, една бърза за приготвяне вкусотия.
Предлагам ви вкусно ястие и малко повече свободно време.
Няма да пропуснете, нали?


Това е сочно свинско с гъби и картофи, приготвено с помощта на MAGGI®.
Винаги, когато искате да отделите време за семейството си или за вас, може да се доверите на MAGGI®.


 MAGGI®, пуснаха на пазара Сочно пиле барбекю.
Поредното вкусно и лесно за сготвяне предложение.
Знаете, че аз винаги импровизирам, така направих с това ястие.
Позволих си да заменя пилешкото месо с крехко свинско филе, да добавя любимите гъби и картофи.
Получи се това вълшебно ястие.
Клипа към рецептата е тук;





Все повече се интересуваме от произхода и съдържанието  на продуктите, с които приготвяме ястията си, и с които се храним. Това е страхотно и аз го адмирирам!
В този ред на мисли, бих искала да споделя с вас, малко информация относно съдържанието на продукта, който използвах днес за да сготвя това ястие. Днес използвах  MAGGI® Малки Тайни за сочно пиле барбекю, в него има намалено съдържание на сол и са без добавен мононатриев глутамат и хидрогенирани мазнини. Това може да прочетете и сами на опаковката.
В началото 2015 г. Нестле България представи обновената гама продукти MAGGI® Малки Тайни и MAGGI® Любима Супа. От тогава рецептите са с намалено съдържание на сол, съдържат изсушени зеленчуци, билки и подправки и са без добавен мононатриев глутамат и хидрогенирани мазнини.
Лично аз, чета съдържанието на опаковките и зная какво използвам.


Ето и продуктите:

600 гр. свинско филе
200 гр. пресни гъби печурки
200 гр. картофи 
MAGGI® Малки Тайни за Сочно пиле барбекю

Приготвяне:


Всички сте наясно, че приготвянето е лесно като детска игра.
Нарежете свинското филе на ленти или жулиени.
Гъбите на едри резени, картофите на едри кубчета.
Вземете плика от MAGGI® малки тайни за сочно пиле барбекю, сложете в него гъбите, картофите, месото и подправката.


Разбъркайте добре, всички продукти, затворете плика.
Пуснете фурна на 200 градуса, сложете плика в тава и печете от 30-40 минути.


Ще се останете впечатлени от вкуса на ястието.


Винаги когато имам малко време за готвене се доверявам на MAGGI®, моя верен помощник в кухнята!


Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !