Translate

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Свински ребра с картофи в пергамент



Радвам се, че реших да приготвя вечерята ни по този начин.
Сготвих тези ребра с картофи, подправени с новата подправка на MAGGI, наречена Подправката!
Ако все още не сте я сготвили с нея, направете го.
Ще останете очаровани от аромата и вкуса й!


Съдържа всичко в едно! Комбинация от любимите ни чубрица, червен пипер, сол и черен пипер, идеално балансирани.
Поръсих ребрата и картофите с нея, без да добавям друго.

Ето и продуктите:

300 гр. свинско ребра 
4-5 картофа

Приготвяне:


Вземете подходяща тава, покрийте я с хартия за печене, като не бързате да режете хартията.
На дъното на тавата сложете обеления и нарязан картоф.
Поръсете обилно ребрата с Подправката и ги разположете върху картофите.


За още по-наситен вкус, може да поръсите и картофа с една щипка от Подправката.
Завийте тавата с останалата хартия, хванете краищата и ги защипете с телбот.
Всичко трябва да е добре опаковано, за да се сготви и задуши перфектно.
Печете на 200 градуса, на горе и долен реотан от 30 до 40 минути.
Не се добавя вода или мазнина, защото ребрата имат достатъчно мазнина.


Насладете се на ароматното и вкусно ястие с чаша червено вино или бира.
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !