Translate

сряда, 28 юни 2017 г.

Брауни с малини


Браунито е винаги модерно и актуално. Можете да го комбинирате с доста различни съставки и плодове. Все още има малини в градината ми, и няма как да не ги употребя в тази наслада.
Комбинацията е трепач, след една хапка следват много...


Тези малки червени плодчета си подхождат както на шоколад, така и на сметана. Леката им киселинност предава на сладкиша неповторим и неописуем вкус.




Ето и продуктите:
3 яйца 
150 гр. захар
150 гр. брашно
150 гр. натурален шоколад
100 гр. масло
1/2 пакетче бакпулвер ( 5 гр.)
2 с.л. какао 
4 с.л. прясно мляко
250 гр. малини

Приготвяне:


Вземете две огнеупорни купи и една тенджера, в която да сложите вода, защото ще работим на водна баня.
В едната купа сложете шоколада, млякото, маслото и какаото.
Сложете купата върху тенджерата и на водна баня разтопете продуктите.В другата купа се слага захарта, яйцата, бакпулвера и се разбъркват също на водна баня, за около минута. Когато приготвяте брауни, не използвайте миксера, а бъркалка за яйца.
Махнете от огъня купата и добавете брашното.Смесете шоколадовата и яйчената смес и разбъркайте добре.
Включете фурната на 150 градуса.
Вземете тава с размер 24 см., покрийте я с хартия за печене, може да намажете с олио или масло, за да не залепне. Изсипете браунито, подредете отгоре със свежите малини и печете до суха клечка, около 20 минути.


Насладете се на това невероятно брауни в компанията на чаша кафе и приятна компания!
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !