Translate

петък, 6 септември 2013 г.

пълнени яйца







Продукти:
10 яйца
майонеза
1 плочка сирене
чесън на прах


Приготвяне:
Яйцата се сваряват.
Когато са студени се обелват и режат на две през средата.
Жълтъците се слагат в купа и се разбъркват с останалите продукти,
докато се получи хомогенна смес.
Сместа се връща обратно в яйчените половинки.
Отгоре се декорира с маслина или магданоз.

Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !