Translate

четвъртък, 27 март 2014 г.

панирана сланина


Това е една интересна идея ,за хората,които не се притесняват да ядат сланина.
Когато попаднах на тази рецепта тук ,ми се стори ,че няма да се получи ,но пробвах малко и изненадващо стана вкусна.
Реших да пробвам и да опитаме,панирах само тези парчета,които се виждат на снимката.
В този момент панирах други вкусотии, сетих се за тази идея и направих няколко парчета.
Може и вие да опитате като мен,когато панирате и нещо друго.
Сланината,която ползвах съм си я приготвила по тази рецепта сланина с подправки  ,съхранявам я във фризера.
Използвах сланина с подправки,за това не съм използвала други подправки!!!!
Ето и необходимите продукти:

няколко парчета сланина около 100-200 гр.
2 яйца
брашно
мазнина

Приготвяне:
Нарязвате сланината на парченца с дебелина около половен сантиметър .
Разбивате яйцата много добре.
В тиган слагате мазнина и оставяте да се сгорещи.
Сланината потапяме в яйцето,след това в брашното и отново в яйцето и накрая в тигана.
Пържим и от двете страни.
 Получава се бързо и е доста вкусно.
Идеално мезе за бира и не само !