Translate

четвъртък, 1 май 2014 г.

свински късчета с лук ,гъби и вино

Представям ви едно много бързо и лесно приготвяне мезе.
Приготвя се за около 20-30 минути , а резултата е невероятен.


 Продукти:
150 гр.свинско крехко месо
2 глави лук
50 гр. гъби
70 гр. червено вино
чесън на прах
магданоз
риган
соев сос
кимион
черен пипер

Приготвяне:


Нарежете месото на късчета  и го мариновайте със соев сос,чесън на прах,сол,кимион , черен пипер и ситно нарязаните пресни билки.
Лука нарежете на тънки колелца.
Гъбите може да са пресни или мариновани,както ги предпочитате.
В подходящ съм сложете лука и го полейте с малко олио.
Когато лука се запържи леко сложете месото и гъбите.
Разбъркайте добре продуктите.
Когато и месото се запържи леко добавете виното.
Оставете де се готви до готовност на месото и лука.
Получава се едно ароматно и богато на вкусове мезе.