Translate

понеделник, 8 декември 2014 г.

Панирано топено сирене с плънка


Една невероятно вкусна комбинация.
Малък сандвич от топено сирене и салам, който е паниран.
Голяма вкусотия!


Веднъж опитате ли го, със сигурност отново ще го приготвяте.
Ако не сте фен на шпековия салам, може да го замените с шунка или пушено месо.
Използвах топено сирене, което е найлонова обвивка като салам и е твърдо.


Ето продуктите:

200 гр. топено сирене
100 гр. салам 
2 яйца
100 мл. прясно мляко
брашно или галета за овалване
олио за пържене
една малка купичка с вода

Приготвяне:


Разбийте яйцата с млякото, защото в него ще се потапят сандвичите.
Сложете олиото да се сгорещява.
Нарежете топеното сирене и салама на резени и ги слепете.


Налейте в една малка купа или чаша вода.
Потопете готовите сандвичи във водата, след това оваляйте в брашно, после в яйце и пържете в тигана с олиото.
Това действие се повтаря до като оваляте и изпържите всички сандвичи.


Когато хапките добият златист загар ги обръщате.
Когато ги вадете от тигана е добре да ги слагате върху кухненска хартия, която обира мазнината.


Станаха много вкусни.
Опитайте ги.
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...