Translate

събота, 14 април 2018 г.

Козуначени филийки


Започвам деня с една невероятно вкусна закуска, която хапнахме навън в градината.
Обожавам слънчевите дни, сутрините с кафето навън и закуската също.
Сега особено с толкова много цъфнали дървета и цветя е като приказка.


Семейството, слънцето, цветята, закуската и кафето идеалните предпоставки за страхотен ден.
Открих няколко резена козунак и се сетих, че от него ще се получат много вкусни филийки.
Реших да ги направя още по-сладки и още по-вкусни, като ги намажа с шоколад.
Е, повярвайте ми, станаха супер!



Хем употребих малка част от козунака, хем закусихме добре.


Ето продуктите:
6 филийки козунак
течен шоколад
2 яйца


Приготвяне:


Козунака е добре да е на филийки като нарязан хляб.
Вземете стреч фолио и точилка.


Покрийте козунака добре с фолиото и разточете добре.
Получават се тънки козуначени ленти.


Намажете ги с течен шоколад, хубаво и двете.
Слепете ги.
Направете действието за толкова филии, колкото искате.


Разбийте много добре яйцата. Сгорещете олиото и изпържете филийките.


Пожелавам ви да си хапнете тези филийки с любимите хора и да се насладите на чудесния ден!
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Можете да ме последвате и  в Инстаграм- ТУК!
Споделяйте вашите вкусотии или използвайте #домашнивкусотиистеди!
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...