Домашни вкусотии: Фритата със зелен фасул

вторник, 16 октомври 2018 г.

Фритата със зелен фасул


Скоро не бях приготвяла фритата и се сетих, че е чудесно предложение за обяд и за храна на работното място.
Днешната фритата е със зелен фасул, навярно много от вас ще се запитат, каква е тази комбинация?
Ще ви отговоря, че е много вкусна!


Фритатата беше одобрена от цялото семейство.
От количеството продукти се получиха 4 порции поднесени със свежа салата, стана много вкусно меню.


Времето за приготвяне е около 30 минути, което прави ястието подходящо за любимата графа на повечето домакини  работещи жени: бързо, лесно, вкусно!


Приготвих бързо фритатата защото използвах зелен фасул  на  Bonduelle!
Обичам продуктите на  Bonduelle,
зеленият фасул беше много мек и в същото време запазил цялостта на парченцата си.


Бих искала да ви напомня, че кампанията на  Bonduelle 
продължава!


Условието е да купите два продукта на Bonduelle
на касата получавате скреч карта и веднага можете да проверите дали печелите книжка или плюшена играчка.
Aко не сте от късметлиите на място, обаче не се отчайвайте, защото може да регистрирате кода на www.bonduelle.bg/bonduellia
 и да участвате за голямата награда - семейна спа почивка, мечта!
Така, че имате още време, действайте!


Хем ще хапнете вкусни зеленчуци, хем ще имате възможност за награди.


Сега ще ви опиша продуктите и рецептата, за да се убедите сами, колко лесно се приготвя и колко вкусна ще стане.


Необходими продукти:

5 яйца
50 гр. сирене
200 мл. прясно мляко
50 гр. бейби моцарела
1 бр.. нарязана червена чушка
1 бр. нарязана зелена чушка
1/2 връзка магданоз
масло за намазване на тавата
черен пипер
сол
червен пипер


Приготвяне:


Пригответе изброените продукти.


В дълбока купа се счупват яйцата.


С помощта на миксер или кухненска машина разбийте яйцата много добре.
Разбиването продължава няколко минути.


Към перфектно разбитите яйца добавете прясното мляко и отново разбийте с миксера.
Пригответе зеленчуците.


Вижте зеления фасул какви идеални форми има.


Вземете тавичка, покрийте я с хартия за печене, намажете хартията за печене с масло.
Изсипете разбитите яйца и мляко.
Отгоре внимателно сложете от зеленчуците, сиренето и моцарелата.


Поръсете със сол, червен и черен пипер.
Не пропускайте магданоза.
Печете в топла фурна на 200 градуса, около 30 минути.
Добре е да следите фурната, фритатата може да е готова и по-бързо.


Когато придобие такъв вид, можете да я изкарате от фурната.


Нарежете на четири.
Пригответе салата и хапнете.


Аз направих салата от продукти, които имах под ръка: червено зеле, зелена салата,  Сладка царевица на зърна на Bonduelle
чушка и няколко останали зелени фасулчета.
Много вкусно се получи.
Дори сложих в кутията за обяд.
Не пропускайте да се насладите на тази вкусна комбинация и да спечелите награда от  Bonduelle!
Ако харесвате рецептите ми, може да ми помогнете да ги популяризираме като ги споделите.
Каня ви, да се присъедините към кулинарната  група "Домашни вкусотии" или се абонирайте за видео канала ми ето ТУК !
Можете да ме последвате и  в Инстаграм- ТУК!
Споделяйте вашите вкусотии или използвайте #домашнивкусотиистеди!
Заповядайте и в страницата ми Теодора Титова- "Домашни вкусотии" !
Благодаря ви !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...